(AM) Game Café


photos/tn_Presentaties en afsluiting0028.jpg
AMC Team Game
photos/tn_Workshop_assetmanagement.jpg
Assetmanagement Game
photos/tn_DSC08937.jpg
VALID Game
photos/tn_dgame2.jpg
AMC Webgame

 

Tijdens de 14e editie van het Asset Management Control seminar zullen er Asset Management Games worden gedemonstreerd of gespeeld, in het “game café” achter de koffie uitgifte.

 

  1. Thales/Eluxis zullen een nieuwe AM demonstratie geven.
  2. AMC T&T zal de VALID game demonstreren, als groot bordspel waarmee in korte tijd voor max. 24 personen inzicht verschaft wordt over hoe een AM informatiesysteem kan worden opgebouwd en hoe dit met elkaar af te stemmen.
  3. AssetPouwer staat er met een bordspel: de Assetmanagement Game. Met deze game ervaren de deelnemers hoe breed de scope van assetmanagement en ISO 55000 is. Daarnaast krijgen de deelnemers inzicht in het assetmanagement implementatieniveau in hun eigen organisatie. U kunt zelf één of meerdere ronden meespelen!
  4. Copernicos Groep laat haar Asset Dynamics Game zien, waarin met de draaiknoppen ‘gebruik’ en ’onderhoud’, de invloed daarvan zichtbaar wordt op de asset conditie en de kosten gedurende de levensduur. De kennisdomeinen van Asset Management en van System Dynamics zijn in deze game met elkaar verenigd.
  5. AMC Centre/MCN demonstreert DGAME1, wat als webgame individueel kan worden gespeeld en inzicht geeft over hoe een offshore windpark het beste gemanaged kan worden tijdens de exploitatiefase.
  6. Voor het 10-jarig lustrum van het seminar in 2011 heeft het AMC Centre in samenwerking met de supporting partners Maritime Campus Netherlands en Dutch Institute World Class Maintenance DGAME2 ontwikkeld; een AMC team game, gebaseerd op een offshore windpark, waarvan het beheer & onderhoud zo optimaal mogelijk moet worden uitgevoerd door intensieve samenwerking van 3 teams (asset owner/asset manager/service provider). Deze game wordt in een verkorte versie in een aparte ruimte verzorgd door Copernicos Groep/AMICOServices. Als u wilt deelnemen aan deze game, kan u bij aankomst uw plaats reserveren. (max. 18 deelnemers per sessie).

 

Naast de gebruikelijke 24 presentaties kunt u kennismaken met bovengenoemde games tijdens het seminar AMC op donderdag 5 november.

 

Door de gastvrijheid en goede en ruime locatie mogelijkheden op het "Schuttershof" van de Main Support Base Vliegbasis Woensdrecht, kunt u zich nog inschrijven voor dit unieke jaarlijkse seminar, waar het altijd draait om ASSET MANAGEMENT (in) CONTROL!

 

Voor meer informatie over de games kunt u de websites van de verschillende partners bekijken.

AMC Bilingual Web Solution, Version 1.13 (October 15th, 2008)
AMC Centre