AMC Games


photos/13.jpg
photos/33.jpg
photos/DSC089371.jpg

Tijdens de 16e editie van het Asset Management Control seminar zullen er Asset Management Games worden gedemonstreerd en gespeeld.

  1. AMC T&T zal de VALID game demonstreren. De VALID Portal is een essentieel informatiesysteem voor het aansturen en beheersen van het assetmanagementproces. VALID is ISO 55000 compliant en is ingericht volgens de Plan-Do-Check-Act cirkel, waarmee concepten zoals verbetermanagement en de lerende organisatie, worden ondersteund.
    De VALID game kan gedurende pauze's en tijdens de middag presentaties gespeeld worden op de stand van het AMC Centre
  2. Craft Lean Management demonstreert de Lean MRO game. Deze game bestaat uit een model van een onderhoudsorganisatie met verschillende afdelingen zoals de inspectie afdeling, de montage en demontage afdeling, verschillende backshops, onderdelen leverancier, engineering afdeling etc. In deze organisatie worden reparaties uitgevoerd aan drie verschillende modellen (Lego) voertuigen. De klachten zijn van eenvoudig tot meer complex en het toeval (een dobbelsteen) bepaalt welke reparatie uitgevoerd moet worden.  Zo wordt variatie en onvoorspelbaarheid, de kenmerken van een onderhoudsproces, in de simulatie geïntroduceerd. Het spel kan met maximaal 12 mensen gespeeld worden. De Lean MRO game kan gespeeld worden vanaf 14.00-14.55 uur en van 15.35-16.25 uur in de Scheldezaal. U dient zich van te voren op te geven bij de stand van het AMC Centre.
  3. AMC Centre/MCN demonstreert DGAME1, wat als webgame individueel kan worden gespeeld en inzicht geeft over hoe een offshore windpark het beste gemanaged kan worden tijdens de exploitatiefase. De DGAME1 kan gedurende pauze's en tijdens de middag presentaties gespeeld worden op de stand van het AMC Centre.
  4. Voor het 10-jarig lustrum van het seminar in 2011 heeft het AMC Centre in samenwerking met de supporting partners Maritime Campus Netherlands en Dutch Institute World Class Maintenance DGAME2 ontwikkeld; een AMC team game, gebaseerd op een offshore windpark, waarvan het beheer & onderhoud zo optimaal mogelijk moet worden uitgevoerd door intensieve samenwerking van 3 teams (asset owner/asset manager/service provider). Deze game wordt in een verkorte versie in een aparte ruimte, de Scheldezaal, verzorgd door Copernicos Groep/AMICOServices. Als u wilt deelnemen aan deze game, kan u bij aankomst uw plaats reserveren bij de stand van het AMC Centre. Maximaal 18 deelnemers (per sessie).

 

Naast de gebruikelijke 21 presentaties kunt u kennismaken met bovengenoemde games tijdens het seminar AMC op woensdagmiddag 8 november.

Voor meer informatie over de games kunt u de websites van de verschillende partners bekijken.

AMC Bilingual Web Solution, Version 1.13 (October 15th, 2008)
AMC Centre