Introductie


photos/Foto-lezing.jpg
Vice Admiraal Cees van Duyvendijk opende het eerste Seminar AMC in 2002
photos/D061101AV10291.jpg
Bedrijfsbezoek bij Vliegkamp De Kooy, AMC 2006
photos/DSC0388211.jpg
Prijsverloting AMC 2007

Welkom op de seminarsite van het AMC Centre. Onder bovenstaande tabs vindt u de meest actuele informatie voor het komende seminar, maar ook het archief met partnerinformatie en presentaties, van de afgelopen seminars. 

 

Voor elk seminar wordt een nieuw programma ontwikkeld op basis van actuele thema's door te focussen op de speerpunten en ‘key issues’ ingebracht door de AMC kenniskring (community).


De eerste dag van het AMC seminar staat in het teken van de AMC Kenniskring en genodigden. Voor die dag staan op het programma; een bedrijfsrondleiding, het Crossfire Debate en het Captains Dinner, als afsluiting.


De ochtendsessie van de tweede dag bestaat uit een plenair gedeelte dat begint met drie key-note presentaties. Aansluitend hierop zal er een forumdiscussie plaatsvinden waarin zaken (nog) scherper gesteld kunnen worden dan wel nieuwe inzichten zullen ontstaan.


Voor het middagprogramma staan de (vertrouwde) parallelsessies gepland waar zal worden ingegaan op de onderwerpen geadresseerd in de voorafgaande sessies.


Tijdens de gehele dag bestaat er tevens de mogelijkheid partnerstands te bezoeken voor specifieke demonstraties en het leggen van contacten.


Aan het eind van de middag wordt het AMC seminar afgesloten met een receptie en prijsverloting.

 

 

AMC Bilingual Web Solution, Version 1.13 (October 15th, 2008)
AMC Centre